Get Back moments


Fantastisk stemning på Rommen Scene en høstkveld i 2017!

Det har etterhvert blitt tradisjon å ha Get Back på Rommen scene hver høst. Deres evne til å formidle 60-tallet autentisk, og å få med seg publikum på et historisk og emosjoelt dypdykk er alltid like fascinerende. Med de meste kjente låtene og noe krydder fra floraen av kvalitetslåter som ikke toppet listene, er godstemningen til å ta og føle på. Jeg vil tro Get Back hadde fungert veldig bra på de fleste kulturhus rundt omkring i vårt langstrakte land. 

Mvh, Kristian N. Harnes
(ansv. Rommen kulturscene)

 


Undertegnede var på konsert med Get Back på Rommen scene på Stovner i Oslo den 26.10.17. kl. 19.00.

Dette er en tid på døgnet da de av oss som er rundt pensjonsalder fremdeles kan nyte en konsert og ikke minst, uten alkohol eller inntak av andre rusmidler. jeg hadde ikke de største forhåpningene. Hvor ofte kan man høre 60 - tallsmusikk fremført av musikere som var unge på den tida, kjente pulsen når musikken kom, og som enda kan fremføre låtene og lage show som svinger? Jeg er 63, min ungdomstid var i begynnelsen av 70 -tallet, men jeg kjenner jo musikken. Det gjør vi alle. Jeg møtte opp i litt god tid. Rakk å drikke kaffe, spise vaffel og treffe noen kjente. (Konserten - musikken passer jo for alle!)

Så startet konserten. Ville diagnosene være flere enn musikerne på scenen og ville de hemme utfoldelsen?

Der ble jeg mektig imponert og blodfan fra første låt. Vokalisten ledet os gjennom den ene perlen etter den andre bundet sammen av historier og anekdoter fra 60 tallet og ungdomstida. Musikerne var også svært gode, både i solopartiene og samlet. Det satt der det skulle! Spesielt var det når sologitaristen spilte med tenna og med gitaren på ryggen!

Som publikum satt vi godt. Men vi ble ikke overlatt til oss selv. Det var umulig ikke å bli dratt med på showet. Historiene, musikken, at de fleipet med hverandre, men også vi ble dratt med i aktiviteten. Vi ble oppfordret til, og klappet, ble med og sang - noen ganger jentene, noen ganger gutta og fellessang. Mot slutten reiste vi oss og klappet, digga skikkelig! Det nærmet seg bedehusstemning.

Alt uten inntak av annet en kaffe og vaffel! Godt å slippe røyken, alkoholen og alt på et tidspunkt på døgnet så en kunne være i form til barnebarna dagen etter!

Anbefales på det sterkeste!

Mvh

Morten BårdsethUnikt rocke-møte på Rommen scene
Akers avis 31. oktober 2014

Ikke bare fikk publikum høre låter fra store deler av rockens "adels kalender" da gruppa "Get Back to The 60's" tro til på Rommen scene onsdag kveld, men spiriten til legendariske band og artister var til å ta og føle på!

Anført av en strålende opplagt og velmodulert Lasse Tanderø, leverte "gutta", (de er bestefedre og fleiper med at de bor på hjem) så det holder. Egil Berg, trommer, Terje Wiik, bassgitar, Roy Bagli, keyboards, Pål Larsen, sologitar, for ikke å snakke om publikumsyndlingen John "Lille-John" Johannessen, ga publikum musikalsk underholdning på høyt nivå, inkludert et show de lykkelige fremmøtte sent vil glemme.

Flotte tidsbilder med grupper og artister ble kontinuerlig vist på storskjermen bak bandet. Glimrende! Neste gang disse gutta står på Rommen scene bør salen være fullsatt! 

Av og til er himmelen også på jorda - tusen takk for en fantastisk opplevelse.
Rolf Kristiansen, Akers avis


Nok en suksess på Rommen Scene
Onsdag 29. oktober 2014

Get Back var spente på om Grorud publikummet var villige til å betale entré for å høre skikkelig 60-talls musikk. De forrrige konsertene hadde hatt gratis entré. Men publikum møtte opp og virkelig nøt smaværet med gjengen i Get Back.

Allerede fra første låt var pubikum med. De klappet og sang med, å ga bandet god inspirasjon. Stemningen på scenen ble litt løssluppen og da "Lille John" hoppet ned fra scenen og dro sin versjon av Apache ville jubelen ingen ende ta. Publikum satte også stor pris på de "nye" innslagene med låter fra Sam Cooke, Eddie Cochran, Ben E. King og Canned Heat for å nevne noen. 

Mot slutten sto publikum i salen og klappet iherdig til låter som Shakin' all over og Born to be wild. Og etter at Bjørn Holm fra Rommen scene hadde avanonnsert bandet, ville publikum ha mer og bandet bød på et knippe låter til. Etter nærmere 2 timer på scenen i ett strekk og hele spillelista tømt, måtte Get Back ty til nyinnøvet materiale.

Det var et et oppstemt og forynget publikum som forlot Rommen Scene, og gjengen i bandet smilte fra øre til øre de også.


Kulturpuben i Lillestrøm for første gang
Fredag 17. oktober 2014

Get Back var spente på å møte Lillestrøm-publikummet da de entret scenen for første gang fredag 17 oktober 2014. Lasse Tanderø har trådt sine barnesko i Lillestrøm og var muligens litt ekstra tent. Med signaturlåta "Get Back" av the Beatles slo de an tonen, og stemningen steg utover i konserten. Ryktet må ha spredd seg fort, for kl. 11.00 var lokalet fylt til randen.

Folket storkoste seg og det gjorde gutta på scenen også. De bød på et reportuar fra et bredt spekter av 60-talls låter. Alt fra Shadows og Cliff, via Chuck Berry og Rolling Stones til Bob Dylan og the Kinks. Da gutta avsluttet med Steppenwolf låta "Born to be Wild" var det ordentlig liv på puben.

Bare få dager etter konserten mottok vi følgende mail fra booking ansvarlig:

"Hei! Så fint at dere hadde en bra kveld hos oss. Jeg har fått høre masse lovord om dere, fra ansatte og publikum, så tusen takk for en bra levert konsert. Dette kan vi gjenta. Ha en fin dag!

Lotte"


Get Back tilbake hos "OLSEN PÅ BRYN"

Igjen var Get Back tilbake på scenen hos "Olsen på Bryn", og folk strømmet til i slike mengder at det ikke lenger var plass og folk måtte avvises i døra. Det var høy stemning og bandet fikk god kontakt med publikum under konserten. Rocken fra 60-tallet fenger hos folket den dag i dag, og spesielt var det flere yngre blant publikum som fikk en ny opplevelse. "Den beste konserten jeg har vært på" meldte en av jentene på ca 20 år.

Også blant det mer modne publikum var stemningen høy, og det ble trangt foran scenen, hvor det ble danset og jublet under begge øktene av konserten. I kjent stil dro bandet publikum med seg på en musikalsk reise som viste mangfoldet fra 60-tallet. Det var låter fra the Beatles, Rolling Stones, Shadows, Chuck Berry, Kinks og mange fler. Og publikum klappet og sang villig med.


Get Back tilbake på Rommen Scene 
Onsdag 27. november 2013
Takket være gode kontakter som er glade i god musikk fra 60-tallet får vi tilgang til bilder som blir tatt under våre ulike opptredner. Nå har vi fått tilsendt en del knallskudd fra en yrkesfotograf som får "godfot" når Get Back drar igang sitt 60-talls Show. Bildene tåler å stå uten kommentarer, så scroll nedover og nyt.                                                     
                                          
                                 
                                                        

                                                                Flere bilder fra Roger I neste bolk

Untitled

lagt inn 31. mai 2014, 12:23 av Øivind Dreier Sivertsen   [ oppdatert 31. mai 2014, 12:24 ]

Flere bilder

lagt inn 11. des. 2013, 12:31 av Øivind Dreier Sivertsen   [ oppdatert 13. nov. 2014, 00:54 ]

                                                                                     


                                                     


                                                                              Knall suksess igjen på Rommen Scene

lagt inn 22. nov. 2013, 01:17 av Øivind Dreier Sivertsen   [ oppdatert 26. nov. 2013, 01:17 ]

                  
Onsdag 20 november stilte Get Back på Rommen Scene igjen. Siden sist hadde Harald måttet kaste inn håndkleet da fingrene ikke lenger helt ville henge med. Inn i hans sted steppet "Lille-John" Johannessen inn, som også er en gitar viritous. Hans Shadows og Pussycats tolkninger holder høyt nivå. Og for å toppe det hele hadde også bandet fått Freddy Dahl med på store deler av konserten.

                  
                         

                                                                         

Klokken 19.00 fyltes lokalet på Rommen Scene med forventningsfulle mennesker, mange av de samme som hadde vært der i april stilte opp igjen. Allerede på intro-låta, "Get Back" fra The Beatles, var kontakten med publikum etablert. De sang og klappet med og på toppen av det hele så lo de også på de rette stedene av Lasses verbale pauseinnslag.

          


Reportuaret var noe endret fra forrige gang og i tillegg som sagt to nye gitarister som begge også bidro med sang. Stemningen steg under konserten og da det nærmet seg siste låt sto publikum og applauderte under fremføringen. Det drar jo også godt på med låter som "Midnight hour", "Born to be Wild" og "Route 66" mot slutten. 

Bjørn Holm fra Rommen Scene roste bandet og mente at mange blant publikum følte seg yngre da de forlot salen, etter å ha gjenoppfrisket minnene fra de glade 60-årene. 

                   

Og gjengen i Get Back ga tydelig signal om at de hadde kost seg og kom gjerne tilbake tl Rommen Scene, hvor alt var lagt godt til rette og publikum var entusiastiske og bidro mye til spillegleden i bandet.

Get Back med gjesteartist på Rommen 20 november

lagt inn 14. nov. 2013, 11:43 av Øivind Dreier Sivertsen   [ oppdatert 15. nov. 2013, 12:42 ]

Get Back er igjen ønsket velkommen på Rommen Scene, en perle i Groruddalen.

I forbindelse med forberedelsene til konserten har det dukket opp en spennende mulighet. En herremann som har sterk tilknytning til Groruddalen har fattet interesse for bandet som hyller 60-tallet. Og etter en liten prøve under en øvelse for bandet ble det raskt enighet om at et innslag under konserten ville være et innhopp av gitaristen og sangeren FREDDY DAHL. 

Freddy Dahl har vært frontfigur i bandet Junipher Greene og har spilt med mye av Norges største artister. Han har også samarbeidet lenge med Mulens Portland Combo.

Nå har 60-åringen som bor på Grorud bestemt seg for å opptre sammen med Get Back på Rommen Scene 20 november.

Dørene åpnes kl 19.00 og på Rommen Scene kan man i en drøy time la seg hensette til 60-tallet og den gode musikk som oppsto da.

Rommen Scene i Groruddalen ønsker Get Back tilbake

lagt inn 29. sep. 2013, 16:49 av Øivind Dreier Sivertsen   [ oppdatert 4. okt. 2013, 03:50 ]

Etter en bejublet konsert på Rommen Scene i april, har vi blitt kontaktet av de konsertansvarlige i Groruddalen med oppfordring om å komme tilbake. Det oppsto en god kontakt med publikum under konserten og ikke minst etterpå. Det ble signert på CD'er og utvekslet hyggelige meldinger
 
I høstkatalogen for Rommen Scene, blant klassisk, hip hop, jazz, kor og annet finner vi følgende: "Vi gjentar sukssesen fra i vår etter gjentatte forespørsler." Onsdag 20 november kl. 19.00 ønsker bydelen igjen å invitere til ekte 60-talls musikk med fri entré.
 
Det er åpent for alle, ikke bare de som bor i Groruddalen.
 
Rommen Scene inngår I den nye skolen I Grodruddalen, og har adresse Karen Platous vei 31. Sjekk kart på www.rommenscene.no  
 
 

Get Back fornyer seg

lagt inn 29. sep. 2013, 16:10 av Øivind Dreier Sivertsen   [ oppdatert 4. okt. 2013, 04:23 ]

Vår kjære gitarist, Harald Meland, som har vært en del av Get Back helt siden 2004, har funnet å måtte legge vekk gitaren. Det var med tungt hjerte han måtte meddele sine musikalske venner i bandet om sin endelige beslutning. Det er medisinske årsaker som tvinger frem avgjørelsen.

I den vanskelige situasjonen som oppsto for bandet, fantes det heldigvis en som kunne steppe inn. Etter noen kvelders øving i lokalene på Langhus, har "Lille John" smeltet inn i gruppen. Han har raskt kommet seg inn i bandets reportuar og er som de øvrige i bandet en erfaren musiker.

Det skal bli spennende å se om "Lille John" klarer å fylle tomrommet etter Harald og kanskje sogar tilføre bandet noe nytt.
 

Vi ønsker Harald alt godt og takker for den tiden han var med, og håper vi kan finne en anledning til å spille litt sammen igjen. Masse varme hilsner fra et samlet Get Back.
 

Det jobbes å skape en ny profil for Get Back

lagt inn 6. mar. 2012, 03:56 av gry@get-back.no   [ oppdatert 9. okt. 2013, 03:03 av Øivind Dreier Sivertsen ]

Bandet har kommet til at de med sin særegne posisjon må profilere seg sterkere som et rendyrket 60-talls band. Med den erfaringen man fikk ved showet på Rommen Scene i april i år, har det blitt tydeligere for gruppa at dette er et eget segment de ønsker å forfølge ytterligere.

Derfor vil man søke å forsterke inntrykket av at det er mer enn bare musikken de har å fremføre. De er også personer som opplevde det miljøet som eksisterte den gang musikken ble sluppet ut på markedet. Dette er det mange andre som kan bidra med, og slik sett er bandet i en særstilling.

Det vil det lagt vekt på i fremtiden.

Innlegg uten navn

lagt inn 26. sep. 2011, 04:41 av gry@get-back.no

Takker for et fantastisk publikum fredag 23.09.2011 på Baracoa.
Vi hadde en herlig kveld!!
Håper å se dere igjen.
 
Gry

Innlegg uten navn

lagt inn 20. sep. 2011, 07:00 av gry@get-back.no

Heisann!
Da er vi i gang igjen etter en deilig sommerferie. men sirkushestene er klare for en spennende høst.
Første konsert spilles på Baracoa i Asker.
Dette blir gøy!

Innlegg uten navn

lagt inn 23. mar. 2011, 06:16 av gry@get-back.no   [ oppdatert 31. mai 2011, 04:05 ]

Takker for utrolig bra fremmøte på Baracoa i mai.
Vi storkoste oss!
 
Neste konsert blir lørdag, 11.Juni, på Baracoa I Asker
 
 

1-10 of 10