Get Back moments‎ > ‎

Knall suksess igjen på Rommen Scene

lagt inn 22. nov. 2013, 01:17 av Øivind Dreier Sivertsen   [ oppdatert 26. nov. 2013, 01:17 ]
                  
Onsdag 20 november stilte Get Back på Rommen Scene igjen. Siden sist hadde Harald måttet kaste inn håndkleet da fingrene ikke lenger helt ville henge med. Inn i hans sted steppet "Lille-John" Johannessen inn, som også er en gitar viritous. Hans Shadows og Pussycats tolkninger holder høyt nivå. Og for å toppe det hele hadde også bandet fått Freddy Dahl med på store deler av konserten.

                  
                         

                                                                         

Klokken 19.00 fyltes lokalet på Rommen Scene med forventningsfulle mennesker, mange av de samme som hadde vært der i april stilte opp igjen. Allerede på intro-låta, "Get Back" fra The Beatles, var kontakten med publikum etablert. De sang og klappet med og på toppen av det hele så lo de også på de rette stedene av Lasses verbale pauseinnslag.

          


Reportuaret var noe endret fra forrige gang og i tillegg som sagt to nye gitarister som begge også bidro med sang. Stemningen steg under konserten og da det nærmet seg siste låt sto publikum og applauderte under fremføringen. Det drar jo også godt på med låter som "Midnight hour", "Born to be Wild" og "Route 66" mot slutten. 

Bjørn Holm fra Rommen Scene roste bandet og mente at mange blant publikum følte seg yngre da de forlot salen, etter å ha gjenoppfrisket minnene fra de glade 60-årene. 

                   

Og gjengen i Get Back ga tydelig signal om at de hadde kost seg og kom gjerne tilbake tl Rommen Scene, hvor alt var lagt godt til rette og publikum var entusiastiske og bidro mye til spillegleden i bandet.

Comments