Om oss

Grunnlaget
Get Back oppstod på Strand Restaurant I Bærum i 1993. Den gang med en litt annen besetning, men idéen var den samme:
La "Teenageklubben" anno 1965 oppstå i autentiske lokaler og med tilnærmet samme publikum som den gang.
Dette lot seg gjøre ved å spore opp gamle medlemslister og invitere til mimrefest.
Og fest ble det til gangs. Lange køer utenfor, atskillig flere enn det restauranten kunne ta i mot. Dette var gøy! og siden har denne temakvelden blitt gjentatt mer enn 30 ganger med fulle hus.
 
Interessen for 60-talls musikk er tilstede blant folk flest. Også blant medlemmene i Get Back. De står med begge bena godt plantet  i 40-50 år gammel popkultur. De spilte i band den gang, de kjenner alle kodene i kulturen og vet hva som er vesentlig for å skape et ærlig uttrykk i fremføringen av musikken.
 
De evigunge musikanter i Get Back har sammen funnet den rette tonen, og selv om det skjer utskiftninger i bandet, fortsetter de å levere 69-talls kultur til andre aktuelle scener i Østlandsområdet.
Klokken skrus tilbake og det gamle feelingen gjenskapes med kvalitetsmusikk fra pop og rockemusikkens gylne tidsalder.
 
Alt med god lyd og fantastisk trøkk!!
 

60-tallet sto for en solid omveltning i musikken og mye av det som ble skrevet på 60-tallet er fortsatt blant den meste solgte musikken til dags dato. Om man sjekker listen over de 100 mest solgte, dominerer musikk fra 60-tallet øvre halvdel av listen. 

Gi folk i ditt nærmiljø muligheten til å oppleve skikkelig 60-talls musikk, slik den ble fremført og satte nivået for både musikk og scene opptreden som fortsatt er gjeldende.
 

 
Undersider (6): Egil Lasse Lille John Pål Roy Terje